Jeg har samlet de fem bedste ting som jeg har lavet til børneværelset i dette indlæg. Ikke nødvendigvis de flotteste, de sværeste eller dem jeg er mest stolt af, men simpelthen dem som har vist sig at blive brugt igen og igen.

1. Magnes sengerand (se det originale indlæg for flere detaljer her)sengerandsengerand

Sengeranden syede jeg til Magne da han var 4 måneder, og nu næsten 4 år senere insistere han stadig på at have sengeranden i sengen. Dengang jeg syede den, var der ikke så meget overskud med en baby der konstant ville ammes (også om natten), så jeg var flere gange ved at opgive projektet, men nu er jeg glad for at jeg ikke gjorde det. Udover at beskytte hovedet når Magne væltede rundt i sengen som lille, er sengeranden ofte taget ud af sengen og brugt som løbebane, sneglehus, hule eller sågar en traktor.

2. Asgers sengerand (se det originale indlæg for flere detaljer her) IMG_3017Sengerend i babyseng

Når nu Magne var så glad for sin sengerand, skulle Asger naturligvis også have en. Som det ses er den holdt i samme stil som Magnes, Asgers er dog i blå/sort/hvide firkanter, hvor Magnes er grøn/sort/hvid. Og denne gang var jeg smart nok at lave den inden Asger blev født. Når man ser de to sengerande (i hvert fald tæt på), kan man sagtens se at der er to år i mellem dem, for teknisk er jeg blevet noget bedre på den tid – og det er netop noget af det jeg elsker ved at sy.

3. Juniortæppe (se det originale indlæg for flere detaljer her)

JuniortæppeMagne med juniortæppe

Magne har altid været en meget varm drenge, og det er kun om vinteren at han sover med dyne. Derfor syede jeg dette juniortæppe til ham. Det er syet af jersey og frotté, så det varmere end et dynebetræk men køligere (og lettere) end et vattæppe. Magne har været så glad for det, og det er jo i brug det meste af året. Jeg har planer om også at sy et til Asger, men skal lige have fundet det rette stof. Asger sover dog oftest ovenpå sin dyne, så derfor er det ikke så presserende.

4. Tipi (se det originale indlæg for flere detaljer her)

TipiTipi

Tipien syede jeg til Magnes 2 års fødselsdag, og siden har den været flittigt brugt til boglæsning, hemmelig hule og teltture. Den er fyldt med fine detaljer som “døre” der kan lukkes sammen, og bindes fast, og en lille bog/lommelygtelomme inde i tipien.

5. Hjemmelavede wallstickers på skab (se det originale indlæg for flere detalje her – eller se diy her)

en-elefant-kom-marcherende4 en-elefant-kom-marcherende

På Magnes “babyværelse” havde vi to store hvide Ikea-skabe stående. Jeg synes aldrig de var særlig pæne, og heller ikke særlig hyggelige på børneværelset. Derfor lavede jeg nogle wallstickers ud af hyldepapir fra Tiger, og vupti så var skabet lidt hyggeligere. Jeg har lavet en lille DIY på wallstickerne – det kan du se her. Skabet er dog siden fjernet fra værelset.

Det var min beskedne top 5 over ting på børneværelset. Med i opløbet var også mit hæklede gulvtæppe, sengetøj, slyngevugge og legetøj jeg har lavet til børnene. De kommende dage planlægger jeg at vise hele værelset frem, samt deres legekøkken.

This article has 2 comments

  1. Pia Reply

    Er VILD med de to sengerande! Wow et stort arbejde, men lækkert at se på og skønt de stadig er i brug 🙂 kh Pia

    • Sofie Sol Reply

      Tak for din søde kommentar. Ja, det var et stort arbejde. Særligt første gang. Men så er det jo skønt at de er så værdsatte, så er det det hele værd 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *