Maritimt sommersæt til Asger

Shorts og t-shirt Da jeg så fløjlsstoffet med skibe i Stof2000, vidste jeg med det samme at jeg ville sy nogle shorts af det til drengene. Desværre fik jeg købt et lidt for lille stykke, så det blev kun til et par til Asger. Men fine er de. De er helt enkle, uden sidesøm og med bred rib og elastik i taljen. På mit stoflager havde jeg noget stribet blåt/lyseblåt stof liggende som passer perfekt i farven til. Det er en virkelig lækker blød kvalitet, og sammen er det blevet et fint lille sæt, som jeg glæder mig til at putte Asger i til sommer.
Maritime shorts med ankerMaritime shorts med ankerStoffer til maritimt sætStribet t-shirt til Asger

Detalje fra stribet t-shirt

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *