Pusleunderlag med lommer
Lige da vi havde fået Magne, slæbte vi altid den store pusletaske med overalt. Det er der ikke længere brug for. I overmod er jeg flere gange taget afsted uden bleer, og det er jeg blev straffet for et par gange. Så nu må det være slut. Derfor har jeg i noget tid tænkt på at sy både en “cafe-pusletaske” og et transportabelt, afvaskeligt pusleunderlag. Men nu har jeg i stedet syet et pusleunderlag med lommer til bleer og vaskeklude. Hvis man bruger underlaget på et bord, hænger lommerne så man nemt kan få fat i bleer og klude. Når man er færdig med at pusle kan det nemt foldes sammen til en lille taske der nemt kan stikkes ned i anden taske, eller ligge fast i barnevognen/klapvognen – især hvis man, som jeg, både har voksdug som for- og bagside. Meget simpelt, meget praktisk.
pusleunderlag6
pusleunderlag2
pusleunderlag4
pusleunderlag
Jeg har fulgt denne opskrift. Jeg har dog gjort pusleunderlaget lidt længere, så det kan bruges i længere tid. Desuden har jeg valgt at sy voksdug både ind- og udvendigt. Så kan det også bruges når man er en tur i skoven eller på nassede toiletter.
Hvis du selv har lyst til at sy en lignende underlag med lommer, har jeg lavet en vejledning som er let at følge, se mere her.

This article has 9 comments

  • Sofie Reply

   Mange tak. Det er supernemt, og virkelig praktisk. Desværre er voksdugen fra Stof2000 ret dårlig kvalitet (eller også er voksdug bare et sart materiale?), efter et par ganges brug fik knappen revet hul i voksdugen, så der er nu syet en fin lap på 🙂

 1. Jeanne Lee Cox Reply

  Hej Sofie 🙂

  Vil du ikke lave en DIY , over disse pusletasker ??

  De er virkelig fine ! er helt misundelig – så vil gerne prøve at lave en selv 🙂

  Mvh Jeanne.

  • Sofie (Hyggefabrikken) Reply

   Hej jeanne.
   Tak for din kommentar 🙂 Jeg overvejer at sy et nyt til mig selv, og gør jeg det, vil jeg gerne tage lidt billeder undervejs. Det er dog ikke til at sige hvornår jeg får tid til det, med to små (krævende) drenge i huset 🙂

 2. Pingback: Endnu et pusleunderlag undervejs | Hyggefabrikken

 3. Pingback: Nyt pusleunderlag med lommer |

 4. Pingback: DIY – Transportabelt pusleunderlag med lommer |

 5. Pingback: Endnu et pusleunderlag med lommer - nu med bedre lukkefunktion - Hyggefabrikken

 6. Pingback: Indlæg nr. 500! - top 5 over de mest læste indlæg - Hyggefabrikken

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *