Skip to content

Børneværelse på tegnebrættet

Magne skal snart have sit eget værelse. Synes hans mor i hvert fald, hans er far er mere forbeholden. Mest fordi han ikke orker mere rod og at flytte rundt på tingene igen igen. Men jeg synes det er ved at være tid. Mest fordi jeg har et (spinkelt) håb om at det kan gøre noget godt for vores allesammens søvn. Selv Magne er begyndt at sove bedre, sover han langt fra igennem. Og jeg kunne godt tænke mig at succeskriteriet for en god nat var 5 timers søvn i træk i stedet for 3. Det synes jeg endda er en rimeligt krav. Nogle nætter holder Magne os vågen med sin host, uden han selv vågner, og det er jo helt tosset.
Derudover synes jeg at hans legehjørne i stuen er ved at tage overhånd, der mangler simpelthen opbevaringsplads. Og manden har endda købt en reol til ham, som endnu ligger indpakket i gangen (det er vel også en form for rod?).
Og ja, jeg synes da også det bliver lidt hyggeligt at indrette et helt børneværelse. For mig at se, er det vigtigste på et børneværelse masser af gulvplads og god, overskuelig opbevaringsplads. Der skal være plads til at tumle, en hyggekrog til at læse bøger i, et roligt hjørne til at sove i og sikkert at være uden opsyn. Derudover er Magnes værelse nødt til at rumme et stort (grimt) klædeskab og et stort puslebord. Det første kan vi ikke lige gøre noget ved, men vi overvejer at købe et væghængt puslebord for at skabe lidt mere gulvplads.
For at gøre det hele lidt mere overskueligt har jeg tegnet værelset op på papir, og klippet møblerne ud, så vi kan flytte rundt på dem i bedste “påklædningsdukke-stil”.

Her en af de mulige forslag

One Comment

  1. […] puder til en hygge/læse/tumlekrog til Magnes værelse – som endnu kun er på tegnebrættet. Tintin-puden er en gammel sag fra gemmerne, som jeg sat ny lynlås og ny pude i. Puden med biler […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *