Denimshorts med små dinoer

En del af min sommerplanlægning var at sy shorts til drengene ud af det skønne dino-denimstof. Jeg har prøvet et nyt mønster af fra Ottobre, jeg har ikke prøvet dem på børnene endnu, men hvis pasformen er god, tror jeg, at jeg vil sy nogle flere til Magne. De har fine små detaljer som snydegylp, indvendige lommer og pæn indvendig linning. Og så er dinostoffet altså så fint synes jeg. Jeg havde egentlig troet at det var mere småmønstret, så det stadig kunne bruges til mønstrede t-shirts (som drengene har virkelig mange af), det synes jeg måske ikke helt det kan alligevel.dino stof dinoshorts lomme denimshorts linningdino shorts lomme

I tirsdag fik vi også købt sandaler til drengene, så nu er vi ved at være godt på plads med sommergarderoben. Jeg mangler stadig at sy en sweatcardigan til Asger, men det bliver vist på den anden side af juni, når jeg har afleveret mit speciale.

This article has 5 comments

  • Sofie Sol Reply

   Tak 🙂 De er kommet på i dag, i det fine sommervejr, og de sidder så fint. Håber jeg kan tage et billede af dem senere.
   God dag 🙂

 1. Louise Reply

  Åh, hvor er de blevet fine. Jeg har ikke fået syet et par til min søn endnu, men det bliver jeg da nød til nu, hvor jeg har set dine ☺
  Min søn noget smalle hofter, og mønstre fra Ottobre plejer at være gode, hvis jeg laver en str mindre i bredden, end i længden.

  Men det dejlige vejr gør, at jeg ikke får syet – det er plus 30 grader ovenpå – hvor maskinerne er.

  • Sofie Sol Reply

   Tak for din kommentar 🙂 De er så i den grad godkendt af drengene.
   Håber du kan få syet lidt trods varmen 😉

 2. Pingback: T-shirts med Lego til Lego-elskende drenge

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *