Lego-bluser

Drengene har fået nye t-shirts med Lego. De spottede straks stoffet med Lego, en dag jeg sad og købte stof på nettet. De har ret enige om at de ville have nogle t-shirts i det stof, og de var ret vilde med det, da det kom hjem. Klodserne var lidt større end vi havde forestillet os, og er faktisk næsten så store som Duplo-klodser. Så da jeg lagde t-shirtsene på gulvet blandt Duplo-klodser forsvandt de næsten. De er faktisk en form for “børneværelse-camouflage”. Børnene er i hvert fald ret begjestrede for dem, og de synes det er ret fedt at gå rundt med en t-shirt der ligner Lego-klodser så meget.

Lego bluse

T-shirtsene er syet fra mønstre i Meedoms “Børnetøj”, som jeg stort set altid bruger til t-shirts og bluser af den slags. De er lidt små i størrelserne – men modellerne er brede. Så jeg syr dem uden sømrum, men i str. 6 og 9 år – til Magne og Asger der er 4 og 6 år.

Forleden dag havde ville drengene gerne ligne tvillinger, så det blev hjemmesyet tøj fra top til tå med Lego t-shirts og gamle dino-shorts. Det gode ved sommertøjet er at det ofte holder længe. Drengene får længere ben, men livmålet har været stort set det samme i flere år. Men i år er vi dog ret meget i underskud med shorts til begge drenge – særligt med det her utroligt lækre vejr.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *