Skip to content

Mini Hudson pants til Asger

Asger er så heldig at være dreng nr. 4 i rækken af fætre, så det er jo sjældent han mangler noget og derfor ikke så tit jeg syr noget til ham. Asger er dog en lille spirrevip, og noget slankere end de andre drenge var på samme alder. Derfor er der en del af bukserne der ikke sidder særlig godt på ham. Derfor har jeg længe haft lyst til at prøve mønster til Mini Hudson pants fra True Bias, særligt fordi  pasformen så rigtig god ud til slanke børn. Og så synes jeg også designet er super fint. Jeg har før brugt mønstrene fra True Bias, dog til en kjole til mig selv, og jeg synes det er nogle virkelig fine mønstre, som ovenikøbet er lette at gå til og med gennemtænkte detaljer. Jeg havde måske en forestilling om at de var lidt besværlige, men det er de virkelig ikke. De er supernemme og hurtige at sy. Det største arbejde ligger næsten i at samle PDF-mønsteret, det bliver jeg aldrig rigtig gode venner med. Jeg har før været lidt tilbageholdende i forhold til engelsksprogede mønstre. Ikke fordi jeg er dårlig til engelsk, men fordi der dels er nogle fagudtryk jeg ikke forstår, men også fordi de bruger en anden måleenhed. Nu har jeg efterhånden brugt en del engelsksprogede mønstre, og kender de fleste fagudtryk. Men måleenheder driller stadig lidt, derfor har jeg et lille omregningsskema hængende ved mit sybord, så jeg nemt kan se hvor meget fx. 1/2 inch er i centimeter. På andre måder er nogle af de engelsksprogede mønstre dog meget nemmere at følge end de danske. Der er udførlige trin-for-trin vejledninger og billeder, så ofte behøver man slet ikke at læse teksten. Hvis man har syet bare lidt, er disse bukser dog ingen udfordring. Og pasformen er præcis som jeg havde ønsket mig den. Nu er der klippet et par bukser mere til Asger, og et par til Magne. Jeg er spændt på hvordan de sidder på ham.asger-i-sine-mini-hudson-pantsMørke bukser er altid lidt svære at fotografere, men måske kan man fornemme hvordan pasformen er til ham. Synes de sidder virkelig godt, og virker så rare. Ikke noget der strammer, ikke nogle løse bukser der skal hives op eller bukseben man glider i. Men man kan måske godt se på Asger er han ikke er så vant til modelrollen… Mini Hudson Pants Mini Hudson Pants lommer

One Comment

  1. […] nu skal det først handle om to par mini Hudson pants jeg har syet til drengene. Asger har allerede et andet par, som jeg blev super tilfreds med. Disse er faktisk blevet endnu lækre. Den grå isoli holder […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *